Kolo.News.Ukraine.Region

7 червня: підсумки дня

7 червня: підсумки дня
ТОП ТемаВажливо
7 червня: підсумки дня Новини України 07 черв 2023 в 21:00

Триває чотириста шістдесят дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом минулої доби противник завдав 35 ракетних ударів, із застосуванням крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555. Усі ракети було знищено силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає.

Правоохоронці та рятувальники Полтавщини долучились до рятувальних робіт на території Херсонської області, відправили техніку та особовий склад. Також Полтавська область готова приймати людей які евакуюються.

Найближчими днями людей просять утриматися від купання у підтоплених берегових зонах та Чорному морі через підрив Каховської ГЕС.

Контррозвідка Служби безпеки України викрила ще одного агента ФСБ під час контрдиверсійних заходів на Дніпропетровщині. Зловмисник збирав для російських окупантів розвіддані про види та кількість літаків бойової авіації ЗСУ, а також місця їх базування та напрямки вильотів.

В одному з районів Полтави хочуть встановити станцію моніторингу якості повітря.

Підприємницю з Чорноморська Одеської області підозрюють у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). Жінка закупила для формування продрезерву у невідомого виробника неякісні консерви на 1,3 млн грн.

На території Дніпропетровської області організували незаконне виробництво спирту з використанням технологічного обладнання, що забезпечує його виготовлення в промислових масштабах.

У місті Олександрія на Кіровоградщині готові прийняти до 300 людей з затоплених територій Херсонщини. Людей можуть поселити у місця компактного проживання для переселенців — це дитячі садки міста.

У Кабінеті міністрів України ухвалюють рішення про виділення з Фонду відновлення 1,5 мільярда гривень на будівництво магістральних водогонів.

Масовий мор риби розпочався в селі Марʼянське Дніпропетровської області 7 червня внаслідок підриву окупантами дамби Каховської ГЕС та різкого зниження рівня води у водосховищі.

Укрзалізниця призначила додатковий потяг №248/247. Цей маршрут забезпечить нові сполучення Черкасам з Одесою та Києвом.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар