Kolo.News.Ukraine.Region

15 травня. Підсумки дня

15 травня. Підсумки дня
ТОП ТемаВибір редакціїВажливо
15 травня. Підсумки дня Підсумки дня 15 трав 2023 в 21:00

Триває чотириста сорок шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Коротко підсумовуємо день, що минає.

Протягом доби противник завдав 2 ракетних ударів по Костянтинівці Донецької області, застосувавши ЗРК С-300. Крім того, завдав 38 авіаційних ударів та здійснив більш як 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Антибіотики, протизапальні, знеболювальні засоби, хірургічні халати та розхідні медичні апарати передав для Черкаської центральної райлікарні гуманітарний хаб "Черкаси".

Поліція з'ясовує обставини автопригоди, в якій травмувались п'ятеро осіб Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Ford сталась 14 травня близько 17.45 поблизу села Оленівка Вороновицької територіальної громади Вінницької області.

Жителю Черкащини загрожує ув'язнення до восьми років за відзняте й викладене у соцмережу відео руху колони військової техніки.

У Кіровоградській області судитимуть жителів Запоріжжя та Львова, яких підозрюють у переправленні за кордон 40 чоловіків призовного віку.

180 жінок за місяць пройшли обстеження на новому мамографі, який встановили місяць тому в Центрі матері і дитини у Вінниці. У семи із них виявили злоякісні новоутворення.

Тероборонівець з Вінниччини Микола Рудик взяв участь у відбіркових змаганнях до збірної України з Ігор Нескорених. Військовий здобув перше місце із забігу на 1500 метрів, пробігши дистанцію за 4 хвилини 50 секунд.

Працівники ДБР викрили групу правоохоронців, які вимагали гроші у фігурантів кримінальних проваджень за не притягнення їх до кримінальної відповідальності. Одна зі схем полягала у проведені замовних експертиз, до якої був залучений заступник директора Одеського науково дослідного інституту судових експертиз.

В одеському волонтерському центрі "Мрія" переселенки з різних міст України, які втратили роботу через повномасштабну війну, безкоштовно опановують професію майстра-бровіста.

В Одесі організувалася група, яка незаконно привласнювала державне та приватне майно загальною сумою на понад 13 мільйонів гривень. Серед учасників посадовці одного з районних судів міста.

16 травня у Полтаві відновить свою роботу ресторан McDonald’s, що на вул. Європейській, 187а. Час відкриття — 9-та година ранку. Також завтра відновить роботу ресторан McDonald's й у Кременчуці.

Центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат збирає заяви від внутрішньо переміщених осіб для їх розміщення модульному містечку, яке будується на вулиці Медичній, 1, на території КП «Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради».

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар