Kolo.News.Ukraine.Region

16 червня: підсумки дня

16 червня: підсумки дня
ТОП ТемаВажливо
16 червня: підсумки дня Новини України 16 черв 2023 в 21:00

16 червня — 478 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню Росії. Вдень в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу. Росія атакувала Україну балістичними та крилатими ракетами та дронами. Під час повітряної тривоги сили ППО, попередньо, знищили шість ракет "Кинджал", шість крилатих ракет "Калібр" і два розвідувальні безпілотники. На Київщині пошкоджено приватні будинки, є постраждалі.

Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає.

У місті Гайворон Кіровоградської області підтвердили сказ у безпритульної собаки. Покусані п'ятеро людей, їм радять вводити вакцину проти сказу.

Сьогодні, 16 червня, Кабінет міністрів погодив призначення Ігоря Ковердяги на посаду голови Голованівської районної адміністрації на Кіровоградщині.

Господарський суд Полтавської області (суд І інстанції) задовольнив позов Диканської окружної прокуратури про розірвання договору оренди та повернення Диканській селищній раді понад 100 га землі вартістю 25,6 млн грн.

На дороги Кіровоградської області повертають дорожні знаки, які були зняті на початку повномасштабної війни для дезорієнтації загарбників. Проте деякі з них були зняті не працівниками підприємства, а небайдужими громадянами. Служба автомобільних доріг Кіровоградської області просить людей повернути дорожні знаки.

СБУ затримала ще одного агента фсб, який займався підготовкою нової російської повітряної атаки на Вінницю. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець.

Двоє чоловіків у Могилеві-Подільському на Вінниччині організували нелегальне виробництво та пакування сигарет.

Цьогоріч Вінницька область отримала рекордну суму від держави на придбання житла ветеранам. На виділені кошти планують придбати житло 63-м людям.

Пожежну частину для місцевої пожежної охорони відкрили у Вергунах, що на Черкащині. Така потреба виникла, аби своєчасно надавати допомогу жителям Червонослобідської громади. 

У Черкасах безпечно відпочити біля води можна буде на трьох комунальних пляжах. Спеціальна робоча група проінспектувала місця масового відпочинку людей на водних об’єктах.

На Одещині правоохоронці затримали 49-річного чоловіка за підозрою у вбивстві дружини. Тіло жінки зі слідами тілесних ушкоджень знайшли закопаним у сараї на території їхньої садиби.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар