Kolo.News.Ukraine.Region

24 травня. Підсумки дня

24 травня. Підсумки дня
ТОП ТемаВибір редакціїВажливо
24 травня. Підсумки дня Підсумки дня 24 трав 2023 в 21:00

Триває чотириста п’ятдесята п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. Коротко підсумовуємо день, що минає.

Російська федерація, ціною великих втрат, продовжує вести загарбницьку війну. Протягом доби противник завдав 17 авіаційних ударів, здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах, повідомили в Генштабі ЗСУ.

Служба безпеки України повідомила про підозру у державній зраді жителю Кіровоградщини, який воює у складі "Вагнера".

У Вінницькому районі чоловік намагався «відкупитись» від поліцейських за незаконний вилов риби. Хабар правоохоронцям пропонував у розмірі 4 тис. грн.

У місті Чорноморськ на Одещині у цьому сезоні збережеться заборона відвідувати пляжі: через відсутність хвилеломів там не можуть встановити сітки для купання.

З Кіровоградської області примусово депортували громадянку Російської Федерації, яка незаконно перебувала на території України.

У зв'язку з хворобою Вінницький апеляційний суд звільнив від довічного позбавлення волі та подальшого відбування покарання львів'янина Володимира Панасенка. Він перебував у в'язниці 16 з половиною років.

В Одесі виготовляють для армії багі — маневрові, швидкі та легкі машини, для їзди по бездоріжжю. Одну з останніх передали бійцям ВМС, які у складі мобільних розрахунків полюють на російські дрони. У майстерні працюють одразу над кількома новими автівками.

У Кривому Розі затримали водія-порушника - під час встановлення обставин адміністративного правопорушення 61-річний чоловік сів за кермо та здійснив наїзд на правоохоронця.

Наркоділерка чекала на узбіччі покупця, коли її затримали правоохоронці. Це сталося 23 травня на трасі неподалік с. Булахівка Павлоградського району. В автомобілі жінки виявили 17 сліп-пакетів з кристалічною речовиною, сліп-пакети з марихуаною, перероблений пістолет, набої та гроші.

35-річний житель м. Вінниця організував псевдопродаж супутникових систем та портативних зарядних електростанцій. Представляючись керівником громадської організації та приватного підприємства, підозрюваний ввів в оману волонтера та привласнив його кошти в особливо великих розмірах.

У Полтаві завершуються роботи по будівництву і облаштуванню модульного містечка для внутрішньо-переміщений осіб. Вже в червні туди зможуть заселитися люди.

Поліцейські Звенигородщини знайшли хлопчика, якого розшукували більше 8-ми місяців. Його від батька переховувала рідна тітка в Київській області. Після тривалих пошуків 6 річного хлопчика повернули батькові.

В Кропивницькому до Дня Героїв, який відзначали 23 травня, створили композицію "Мамині чорнобривці", щоб нагадати містянам про ціну війни, що триває. В інсталяції було 44 пари берців, у кожен з яких посаджений чорнобривець.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар