Kolo.News.Ukraine.Region

28 серпня: підсумки дня

28 серпня: підсумки дня
ТОП ТемаВажливо
28 серпня: підсумки дня Підсумки дня 28 серп 2023 в 21:00

Триває п’ятсот п’ятдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби ворог завдав 8 ракетних та 30 авіаційних ударів, здійснив

19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомили на сторінці Генерального штабу Збройних Сил України у соціальній мережі Facebook.

Вночі ворог завдав удару по селищу Гоголеве на Полтавщині. Внаслідок прильоту по місцевій олійниці загинули троє людей, п’ятеро – отримали поранення. Місце знаходження ще одного працівника досі не встановлене.

У Повітряному Командуванні «Схід» повідомили про збиття чотирьох ракет над Дніпропетровською областю. У Кривому Розі сталися влучання у цивільну інфраструктуру.

 
На Вінниччині працівники СБУ викрили злочинну групу, яка допомагала підробляти медичні довідки та уникати мобілізації.

Спортсменка із Кіровоградської області Анастасія Стерпу повернулася із перемогою з чемпіонату світу з боксу у Бразилії.

Мар’яна Шевчук із Вінницької області здобула «срібну» медаль на чемпіонаті світу із пауерліфтингу та отримала ліцензію на участь у Паралімпіаді, яка пройде у 2024-му році у Парижі.

У селі на Кіровоградщині відкрили оновлений стадіон на честь загиблого українського воїна Валерія Ковальчука.

У Знам’янці на Кіровоградщині провели етап чемпіонату України із кантрі-кросу, під час якого збирали кошти на потреби ЗСУ.

А вінницькі спортсмени привезли «золоті» медалі із чемпіонату світу зі стрільби, який пройшов у Азербайджані.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар