Kolo.News.Ukraine.Region

23 серпня: підсумки дня

23 серпня: підсумки дня
23 серпня: підсумки дня Підсумки дня 23 серп 2023 в 21:00

Триває п’ятсот сорок шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає. Протягом доби ворог завдав 9 ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також, сьогодні окупанти здійснили чергову атаку по території України, застосувавши БпЛА «Shahed-136/131». Нашою протиповітряною обороною було знищено 12 ударних дронів противника. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, портова інфраструктура, школи та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Також читайте: В Одеській області затримали двох братів, які виготовляли наркотики. Також до виготовлення заборонених засобів один з братів залучив свого сина.

Українські захисники поблизу Зміїного пошкодили російський винищувач під час боїв.

В Одесі судитимуть голову речової служби за отримання хабаря в розмірі 100 тисяч гривень.

У Черкаській області відкрили нову інсталяцію. Головна мета – вшанування українських захисників, які пожертвували своїм життям за незалежність України.

В Одесі чоловік розробив схему нелегального перетину кордону України, та продавав її іншим чоловікам за 4000 доларів США.

Росіяни вдарили по портах Одеської області. Ударом знищили 13 тисяч тонн зерна.

Служба безпеки України на Черкащині повідомила про підозру двом особам, які співпрацювали з так званими днр та лнр.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар