Kolo.News.Ukraine.Region

15 червня: підсумки дня

15 червня: підсумки дня
ТОП ТемаВажливо
15 червня: підсумки дня Новини України 15 черв 2023 в 21:00

Триває чотириста сімдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. Уночі, в період з 00.20 по 04.30 15 червня 2023 року, російські окупанти завдали ракетного удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555, а також ударними дронами типу «Shahed». Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає.

У ніч проти 15 червня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу, поціливши по двох промислових підприємствах. Також окупанти обстрілювали прикордонні регіони України й атакували Одесу за допомогою дронів.

Судитимуть керівника підприємства, який незаконно видобував корисні копалини на Черкащині. Прокуратура проситиме через суд відшкодувати збитки.

Правоохоронці Вінницької області затримали мешканця селища міського типу Вапнярка Тульчинського району, який забив до смерті палицею знайомого та вивіз тіло на околицю селища.

У Вінницькій обласній військовій адміністрації посмертно нагородили полеглого військового Георгія Стрелкова з Вінниччини. Про це повідомили у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

На території Калинівської територіальної громади Вінницької області під час побутового конфлікту 38-річна жінка всадила ніж у серце чоловіку. За вчинення такого злочину жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

У селі Лазірки Лубенського району Полтавщини водій мотоциклу збив 8-річного хлопчика. Дитина нині перебуває у лікарні.

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Чернівецькій області припинили незаконну діяльність цеху з виготовлення цигарок в Могилів-Подільському Вінницької області.

Працівники підприємства з Кривого Рогу, куди сьогодні влучила російська ракета, сховалися в укритті й це врятувало їм життя.

На Одещині на проїзній частині дороги по вулиці Бреуса під час сварки чоловік вдарив ножем водія вантажівки.

Росіяни посилили обстріли Дніпропетровської та Одеської областей: в ЗСУ пояснили чому.

Одеський зоопарк прихистив понад 200 тварин з підтоплених населених пунктів Херсонщини. У закладі знайшли свій тимчасовий дім жаби, пітони, вужі, черепашки, єнотоподібні собаки та навіть олень.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар