Kolo.News.Ukraine.Region

8 червня: підсумки дня

8 червня: підсумки дня
ТОП ТемаВажливо
8 червня: підсумки дня Новини України 08 черв 2023 в 21:00

Триває 467 доба захисту України від російських загарбників. Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На превеликий жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.

Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає.

В Одесі запрацював інноваційний реабілітаційний центр для поранених військових. Це вже другий центр національної мережі Recovery, який відкрили на Одещині.

У Полтавській області розпочали капітальний ремонт мосту через річку Удай на автодорозі Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин. Ця дорога сполучає центр та північ України, зокрема Полтавську та Сумську області. Значна частина трафіку – пасажирські автобуси.

Правоохоронці Дніпропетровщини затримали 7-х фігурантів афери з продажу квартир померлих громадян. Вже зібрані докази щодо заволодіння квартирами 9 громадян на суму понад 10 млн грн. Ще одного учасника організації оголосили у розшук.

Поліцейські спільно з рибоохоронним патрулем фіксують масову загибель водних біоресурсів через значне зниження рівня води у Каховському водосховищі на території Криворізького району.

На Вінниччині поліцейські припинили діяльність злочинного угрупування, учасники якого незаконно переправляли чоловіків через державний кордон.

У Полтавській області 8 червня виявили землетрус магнітудою 3,7 за шкалою Ріхтера.

Лікарі Одеської обласної дитячої клінічної лікарні провели операцію на серці у дитини з вагою при народженні 660 г.

У Кропивницькому реконструюють та облаштують в одному стилі Алеї почесних воїнських поховань на Рівнянському і Далекосхідному кладовищах.

На Одеському узбережжі знищили міну, яку винесло внаслідок руйнування Каховської ГЕС.

У Черкасах біля пляжів планують встановити захисні споруди.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар