Kolo.News.Ukraine.Region

24 серпня. Підсумки дня

24 серпня. Підсумки дня
ТОП ТемаВибір редакціїВажливо
24 серпня. Підсумки дня Підсумки дня 24 серп 2023 в 21:00

Триває п’ятсот сорок сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо день, що минає.

Протягом доби ворог завдав 5 ракетних та 34 авіаційних ударів, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура, повідомляють у Генштабі ЗСУ.

24 серпня Україна відзначає 32-річницю проголошення Незалежності: історія та цікаві факти.

У ніч на 24 серпня російські війська атакували Дніпро. Поранені семеро людей, пошкоджено близько десятка будівель.

У сквері Кравченка в Олександрії відкрили Алею Пам'яті, аби нагадати про те, якою ціною зараз Україна виборює свою Незалежність.

Кількість постраждалих через ракетний удар по Дніпру зросла до 10, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Вночі 24 серпня відбулася операція ГУР МО України за підтримки ВМСУ в тимчасово окупованому Криму. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

На Вінниччині вчергове зафіксували мор риби. Цього разу виявили масову гибель риби на Ладижинському водосховищі річки Південний Буг в межах сіл Новоселівка та Маньківка, Тульчинського району.

ПСП «Дружба» на Семенівщині Полтавської області розводить українську степову породу бджіл. У планах підприємства — запустити медовий завод, який нині облаштовують.

П'ятий міжнародний фестиваль дерев’яної скульптури "Ладижинський гай-2023" проходить у Ладижині на Вінниччині. Цього року участь у дійстві беруть п'ять учасників: два майстри з Кам’янця-Подільського та по одному з Івано-Франківська, Рівненщини й Литви.

У Вінницькій області з початку року підтверджено 74 випадки сказу серед тварин. Саме тому в області вирішили відновити штучне регулювання кількості лисиць.

До Дня Незалежності у Свято-Успенському соборі у Полтаві організували виставку колажів "Наш Неш". Вона поєднала пейзажі повоєнної Великої Британії та звільнених міст Харківщини, Чернігівщини, Миколаївщини та Донбасу.

Приморський районний суд Одеси заочно засудив бойовика терористичної організації "ДНР" до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар